Winkelwagen

Industriestraat 61 b, Tubbergen | 0546 62 41 05 (10:00 - 17:00)
Gustav Sport Logo
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen
  • Ruilen kan altijd tot 30 dagen

Hardloop Accessoires

Alle 30 resultaten weergegeven

Bij Gustav Sport vindt u verschillende hardloop accessoires, welke het hardlopen een stuk prettiger kunnen maken. Hierbij kunt u denken aan verschillende bidons, telefoonhouders, waterdragers, reflectie-attributen en andere accessoires. Deze verschillende artikelen zijn voornamelijk van de merken Nathan, Craft, Deuter, REDX en Camelbak. Dit zijn merken met hoge kwaliteit artikelen, die stuk voor stuk ontwikkeld zijn voor de fanatieke hardloper. Al deze hardloop accessoires kunnen snel geleverd worden. Wanneer u vragen heeft over de werking van een hardloop accessoire, of wanneer u advies wenst over het juiste artikel, kunt u contact met ons opnemen.

Goed zichtbaar in het donker

Hardlopen wordt vaak beoefend voor of na het werk, in de herfst- en wintermaanden. Dit betekent dat hardlopen vaak bij schemer of in het donker gebeurd. Om goed gezien te kunnen worden is het belangrijk dat u de juiste reflectie of verlichting draagt. Een combinatie van zowel verlichting en reflectie is aan te raden wanneer u veel in het donker aan het hardlopen bent. Het is vooral van belang om door de automobilisten goed gezien te kunnen worden. In alle drukte van het stadsverkeer wordt een hardloper zonder verlichting niet snel opgemerkt. Ook in het buitengebied, waar het vaak minder druk is, is het belangrijk dat u wanneer u aan het hardlopen bent al van ver kan worden opgemerkt. De snelheden waarmee het verkeer zich daar beweegt liggen vele malen hoger dan in de stad. Om goed opgemerkt te kunnen worden is een vestje met verlichting een noodzakelijke accessoire. Bij Gustav Sport vindt u onder andere een vest van Nathan. Dit Nathan Photon LED vest is voorzien van heldere ledverlichting, die aangebracht is op reflecterende strips. Deze strips zijn zowel op de voorkant als op de achterkant aangebracht, waardoor u meteen zichtbaar bent voor zowel tegemoetkomend verkeer en achteropkomend verkeer. Het vest is lichtgewicht, waardoor het makkelijk over uw andere hardloopkleding is te dragen. Om extra veilig de weg op te gaan kunt u er voor kiezen een extra band aan te schaffen, zoals de reflectieband van Nathan. Wanneer u alleen maar in het donker hardloopt raden wij u aan een fluoriserend gele hardloopjas aan te schaffen. Het voordeel is dat u minder reflecterende- of lichtgevende accessoires hoeft aan te schaffen, naast een warme jas.

Genoeg water tijdens het hardlopen

Tijdens het sporten is het van belang dat u genoeg vocht inneemt, om zo uw lichaam in vorm te houden. Ons lichaam bestaat voor 60 procent uit water, wat telkens op peil moet worden gehouden om goed te kunnen functioneren. Water vervult een belangrijke taak bij de spijsvertering, en dus ook bij de omzetting van brandstof in kracht en energie. Wanneer u aan hardlopen doet, betekent dit dat u meer energie verbrand en dus meer zweet. Het waterpeil van uw lichaam gaat dus sneller naar beneden, dan wanneer u niet sport. Om dit snellere verlies op te vangen is het van belang om tijdens het hardlopen genoeg water mee te nemen. Hiervoor heeft Gustav Sport verschillende accessoires in het assortiment. Wanneer u het prettig vind om verschillende accessoires aan een band mee te kunnen nemen is de REDX Sportbelt een handige oplossing. In combinatie met een aantal bidonpockets heeft u genoeg drinken voor uw hardlooptraining. Een andere oplossing is de Deuter Sportbelt Three. Deze biedt u een pocket voor een bidon en handige opbergvakken om bijvoorbeeld geld, een telefoon en sleutels mee te kunnen dragen.

Muziek luisteren werkt motiverend

Muziek luisteren tijdens het hardlopen is voor veel mensen een welkome afleiding voor het soms eenzijdige hardlopen. Goede muziek kan u helpen te motiveren om vaker te gaan hardlopen. Daarnaast is het wel van belang om stil te staan bij de gevaren van te harde muziek. Het kan betekenen dat u minder snel auto’s aan hoort komen. Zorg er dus altijd voor dat uw veiligheid niet in het geding komt. Een telefoon of MP3-speler kan ook dienst doen als uw persoonlijke trainer, met de verschillende programma’s en apps die verkrijgbaar zijn. Een veelgebruikt trainingsprogramma is Evy. Dit trainingsprogramma kan als app of mp3 gedownload worden op uw telefoon of MP3-speler. Voor uw touchscreen telefoon of mp3-speler kunt u een handige sportband van Nathan aanschaffen. De functionaliteit van het touchscreen blijft behouden, terwijl uw apparaat veilig is opgeborgen en beschermd is tegen wind en regen.

Nathan Hardloop Accessoires

Bij Gustav Sport hebben we een uitgebreide collectie hardloop accessoires van Nathan. Nathan maakt al jaren geweldige producten. Bij elk product is er na gedacht over de functionaliteit van de artikelen tijdens het sporten. De collectie is opgedeeld in drie delen. Visibility, Hydration en Gear. Bij Visibility gaat het vooral om het zichtbaar zijn tijdens het hardlopen. Van handschoenen met LED-lampjes, fluoriserende rugzakken tot de bekende hesjes. Overal is over na gedacht. Zo zijn de handschoenen van Nathan bijvoorbeeld voorzien van LED verlichting voor de zichtbaarheid, fleece om de handen warm te houden, maar is ook de vingertip voorzien van materiaal, zodat u altijd uw smartphone kunt blijven bedienen als u de handschoenen draagt.

Bij de Hydration serie uit de Nathan collectie, wordt er vooral gezorgd dat u altijd makkelijk bij uw drinken kunt. Dit kan met bijvoorbeeld de veel verkochte Nathan HPL 020, een van de bekendste race vests op de markt. Erg populair, vooral onder trail runners en ultra runners. Maar ook rugzakken met een kleinere inhoud zijn mogelijk. Alle vests zijn voorzien van ruimte om extra spullen op te bergen, zoals sleutels, een mobiele telefoon of wat gelletjes. Daarnaast zijn er ook losse bidons, of bidons met houder. Ook zijn er verschillende gordels verkrijgbaar met kleinere flesjes of bidons. Al deze gordels zijn ook weer voorzien van extra ruimtes voor wat kleine dingen. De Speed 2 of 4, maar ook de Trail Mix gordels zijn voorzien van bidonhoudertjes waar u de bidon altijd met één hand er in en er uit kunt halen.

De Gear serie van Nathan bestaat uit allerlei artikelen waarmee u extra spullen mee kunt nemen. Belangrijkste accessoires uit deze serie zijn vooral de telefoon houders. De houders zijn vaak geschikt gemaakt voor specifieke modellen telefoons. Zo heeft Nathan Hardloop Accessoires gemaakt voor specifiek de iPhone 4, 4s of 5. De achterkant van de telefoonhouders, dus de kant van het lichaam, zijn altijd waterdicht. Hiermee houdt u altijd uw telefoon draag, hoe intensief u ook transpireert. Uw telefoon blijft altijd beschermd.

Zoekt u een hardloop accessoires die u niet kunt vinden op onze site, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.