Winkelwagen

Industriestraat 61 b, Tubbergen | 0546 62 41 05 (10:00 - 17:00)
Gustav Sport Logo
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen
  • Ruilen kan altijd tot 30 dagen

Fietshelmen

Alle 39 resultaten weergegeven

Bent u op zoek naar een fietshelm, dan bent u bij Gustav Sport op het juiste adres. Gustav Sport biedt u namelijk veel fietshelmen van verschillende merken. Hierdoor kunt u de fietshelm uitkiezen die het best bij u past en die u ook nog eens mooi vindt. Wij bieden u de merken Giro, Bell, Uvex, AGU, Lazer, Catlike en Limar. Daarom heeft u genoeg keuze uit verschillende helmen. Tevens heeft u ook keuze uit wielren- en mountainbike helmen. Wanneer u op zoek bent naar een helm voor uw kind, dan zit u bij Gustav Sport goed. Wij hebben prachtige kinderhelmen met mooie details.

Bescherming en Comfort

Fietshelmen zijn natuurlijk gemaakt om uw hoofd te beschermen. Dit is dan ook de reden waarom al de eerdergenoemde merken hier veel aandacht aan schenken. Zo heeft elk merk zijn eigen technologie. Het gaat er natuurlijk om dat de klappen en stoten perfect worden geabsorbeerd zodat u minder last heeft van de klap bij een valpartij. Ook is het natuurlijk belangrijk dat de helm niet bij één valpartij direct stuk is. Daarom gebruiken de merken ook materialen die ervoor zorgen dat de helm niet gelijk stuk is. Elke Fietshelm moet ook erg comfortabel zijn. Daarom heeft elk merk veel aandacht in het comfort geschonken zodat dit comfort erg hoog wordt. Bij bijna elke helm is een soort schuim aan de binnenzijde aangebracht. Hierdoor voelt de helm prettig aan op uw hoofd. Zo kunt u bij de meeste helmen de helm perfect afstellen op uw hoofdmaat via een simpele draaiknop of een ander systeem. Niet alleen het comfort verbetert hier erg sterk mee, maar ook geeft de fietshelm u een betere bescherming doordat de helm erg goed op uw hoofd zit. Ook het gewicht kan meespelen bij het comfort. Zo is een lichtere helm erg comfortabel doordat u bijna niet voelt dat u een helm op hebt. Ondanks het lage gewicht geeft de helm u wel een perfecte bescherming.
Bij fietshelmen is het ook erg belangrijk dat de ventilatie optimaal is. Daarom hebben de meeste helmen dan ook erg veel ventilatiegaten. Deze ventilatiegaten zorgen ervoor dat uw hoofd koel blijft. Bij een duurdere helm worden er meestal meer ventilatiegaten aangebracht. Wanneer u vindt dat er te veel vliegjes naar binnen komen kunt u bij bepaalde modellen een vliegennet aanbrengen. Dit is niet altijd mogelijk bij alle helmen. Tevens zitten er op veel helmen reflecterende details. Hierdoor bent u in het donker extra zichtbaar voor andere weggebruikers, en kunt u een stuk veiliger ´s avonds wielrennen of mountainbiken. Veel helmen beschikken over een keylock systeem. Hiermee kunt u de helm zo afstellen dat hij stevig en comfortabel op uw hoofd blijft zitten.

Andere fietshelmen

Er zijn natuurlijk ook verschillende helmen. Denk daarbij aan kinderhelmen, racehelmen, mountainbikehelmen en tijdrithelmen. Kinderhelmen worden speciaal aangebracht voor de hoofdmaten van kinderen. Deze helm geeft uw kind de perfecte ventilatie en veiligheid tijdens het fietsen. Bovendien is het comfort van deze kinderhelmen erg goed. Bij Mountainbikehelmen moet u denken aan de helmen met een klep ervoor. Deze klep zorgt ervoor dat u minder last krijgt van bijvoorbeeld regen en modder. Bij sommige mountainbikehelmen kunt u de klep verwijderen zodat u een racehelm krijgt. Deze mountainbikehelmen zijn van een erg hoge kwaliteit en geven u de perfecte bescherming. U kunt net als bij een racehelm de helm erg gemakkelijk afstellen via een simpele draaiknop of via een ander systeem zodat u de perfecte afstelling heeft.
Tijdrithelmen zijn voor mensen gemaakt die veel aan tijdritten of triathlons doen. Deze tijdrithelmen zijn speciaal voor tijdritten en triathlons gemaakt. Zo’n tijdrithelm mag u dan ook niet gebruiken in gewone wedstrijden. Een tijdrithelm zorgt er wel voor dat u minder last heeft van de wind.

Bell helmen

Wanneer u kiest voor een helm van het merk Bell, dan koopt u een uitzonderlijk goede helm. Deze helmen worden ook niet voor niets veel gedragen in het prof peloton. Dat geeft wel aan dat deze helmen zeer comfortabel en prettig zijn om mee te fietsen. Tevens bieden wij ook tjidrithelmen van het merk Bell. De helmen van Bell hebben een erg mooi en strak design, er zijn allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar. Veel helmen van Bell kunt u ook gebruiken bij mountainbiken. De helmen zijn te bestellen in allerlei verschillende kleuren. Zo kunt u een helm naar uw wens kiezen.

Giro helmen.

De Giro helmen staan bekend om de zeer goede kwaliteit. De helmen hebben veel luchtgaten, en hierdoor hebt u geen last van een oververhit hoofd. Tevens hebben de helmen hebben een extreem lange levensduur, en worden ook veel gedragen in het prof peloton. Deze helmen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Daarnaast hebben wij ook Giro kinder helmen in het assortiment. De Giro helmen hebben een sportieve en moderne uitstraling. Dit komt door het strakke design waar de helmen over beschikken. Ook zijn de helmen verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren.

AGU helmen

Ook AGU heeft allerlei geweldige helmen op de markt gebracht. Niet alleen wielren helmen, maar ook mountainbike helmen. Als een van de enige heeft AGU een helm met verlichting rond de bril. Deze helmen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wanneer u een AGU helm koopt, dan kunt u rekenen op een zeer degelijke en sterke helm.

Andere merken

Naast de hierboven beschreven helmen hebben wij ook nog andere merken helmen in het assortiment, Catlike, Lazer en Uvex. Deze helmen zijn ook van een zeer goede kwaliteit en hebben naast een lange levensduur ook een zeer sportief en moderne uitstraling. Van het merk Lazer hebben we alleen een kinderhelm in het assortiment, maar dit is wel een grappige helm in een vis-vorm.

Persoonlijk Advies

Wanneer u op zoek bent naar een bepaald model of advies wenst bij de aanschaf van een fietshelm, kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder om de juiste helm aan te schaffen. U kunt ook bij ons in de winkel komen om de helm te passen.