Winkelwagen

Industriestraat 61 b, Tubbergen | 0546 62 41 05 (10:00 - 17:00)
Gustav Sport Logo
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen
  • Ruilen kan altijd tot 30 dagen

Overschoenen

Alle 20 resultaten weergegeven

Overschoenen zijn beschermhoezen die erg handig zijn om uw schoenen schoon te houden en uw voeten goed warm te houden. Veel race- en mtb-schoenen zijn zeer aërodynamisch gemaakt met veel luchtopeningen en daardoor kunnen deze schoenen nogal is koud aanvoelen, bijvoorbeeld in de winter. Dikkere sokken is vaak geen oplossing omdat u dan uw voeten niet in de schoen krijgt. Vandaar dat overschoenen erg in trek zijn. Overschoenen zijn zo ontworpen dat u uw schoen nog wel vast kunt klikken in de pedalen van uw fiets. Bij Gustav Sport verkopen wij overschoenen van Sidi, PRO, Shimano, AGU, Craft, Pearl Izumi, Castelli en DeFeet. Veel overschoenen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en maten. Dit maakt het aanbod van overschoenen zeer groot.

Bescherming door Overschoenen

Naast overschoenen voor de sport zijn er ook veel overschoenen die gebruikt worden om uw nette schoenen schoon te houden als u bijvoorbeeld door de mot-regen moet. Er zijn ook speciale oversokken verkrijgbaar die minder dik zijn dan overschoenen en dus ideaal zijn om uw schoenen mooi schoon te houden in het voor- en najaar.

Sidi overschoenen

Bij Gustav Sport kunt u allerlei verschillende Sidi overschoenen kopen. U hebt een ruime keuze uit de kleuren rood, blauw, zwart en wit. Daarnaast zijn deze overschoenen verkrijgbaar in allerlei maten. Dankzij het ruime aanbod vind u bijna altijd wel een overschoen naar uw wens. De Sidi overschoenen zijn van een zeer goede kwaliteit. Alleen het feit dat deze overschoenen veel worden gedragen in het professionele wielerpeloton, geeft al aan dat Sidi een zeer goed merk is. De overschoenen van Sidi zijn voornamelijk gemaakt van lycra. Hierdoor is de overschoen zeer rekbaar en elastisch. Daarnaast zitten er bij de overschoenen van Sidi een ritssluiting achterop de hak. Hiermee kunt u de overschoen eenvoudig aan- en uittrekken. De overschoenen zorgen ervoor dat u geen koude voeten en smerige schoenen krijgt tijdens het fietsen. Naast de lycra overschoenen heeft Sidi ook nog de oversok op de markt gebracht. Deze oversokken zijn er niet voor gemaakt om uw voeten warm te houden, maar om uw schoenen schoon en netjes te houden.

AGU overschoenen

De AGU overschoenen zijn gemaakt van wind- en waterafstotend materiaal. Het materiaal dat gebruikt is bij het maken van de overschoenen heet Neopreen materiaal. Dit heeft een isolerende werking, hierdoor blijven uw voeten lekker warm tijdens het fietsen. Naast de isolerende werking, beschikken de overschoenen ook over een ventilerende werking. Zo blijven uw voeten op een perfecte temperatuur. Met dank aan de rits die aan zijkant van de overschoen zit, kunt u de overschoenen eenvoudig aan- en uittrekken. Tevens zitten er aan de onderzijde van de overschoenen klittenbandsluitingen. Mede hierdoor kunt u de overschoenen ook perfect gebruiken voor bijvoorbeeld schaatsen en inline skaten.

Castelli overschoen

Gustav Sport heeft van het merk Castelli 1 overschoen in het assortiment. Deze overschoen is van een extreem hoge kwaliteit, maar dit is dan ook te zien aan de prijs. De levensduur van deze Castelli overschoen is uitzonderlijk lang. Dankzij de polyurethaan coating (PU-coating), blijven uw voeten op perfecte temperatuur. Tevens is de overschoen waterdicht en zeer ventilerend. Er zit aan de zijkant van de overschoen een ritssluitng. Hiermee kunt u de overschoen eenvoudig aan- en uittrekken. Daarnaast zit er op de overschoen een reflecterende rand, hiermee valt u extra op in het donker. En kunt u een stuk veiliger ‘s avonds wielrennen.

DeFeet oversokken

De DeFeet oversokken hebben een verstevigde onderkant zodat de sokken minder snel kapot gaan. Bij Gustav Sport is DeFeet al jaren een van de meest verkochte oversokken die wij in het assortiment hebben. Dit geeft wel aan dat dit een hele goede schoen beschermer is. DeFeet is in tegenstelling tot de Sidi oversokken wel heel erg geschikt om te gebruiken bij koude weersomstandigheden. De DeFeet oversokken zijn in de kleuren rood, blauw, zwart en wit verkrijgbaar bij Gustav Sport.

Craft overschoen

De Craft overschoen is niet alleen gemaakt om uw schoenen te beschermen tegen wind en regen, maar de binnenzijde is vervaardigd van Fleece. Dit zorgt ervoor dat uw voeten op perfecte temperatuur blijven tijdens het sporten. Deze overschoen is ook zeer geschikt om te gebruiken bij sporten als schaatsen en skaten. De overschoen is zowel bij de hiel als bij de tenen verstevigd met het zeer sterke materiaal kevlar. Hierdoor heeft de overschoen een extra lange levensduur.

PRO overschoenen

Bij Gustav Sport kunt u ook overschoenen kopen van het merk PRO. Dit zijn waterdichte overschoenen die van een extreem hoge kwaliteit zijn. De PRO overschoenen zijn tevens verstevigd in de hiel en in de neus. Hierdoor hebben de overschoenen een extra lange levensduur. Dankzij de ritssluiting kunt u de overschoen eenvoudig aan- en uittrekken. Ook kunt u deze overschoenen perfect gebruiken bij andere sporten zoals mountainbiken of schaatsen.

Pearl Izumi overschoen

Wanneer u de Pearl Izumi overschoen koopt, dan kiest u voor een kwalitatief zeer goed overschoen. Deze overschoen is voornamelijk gemaakt voor gebruik bij koud weer. De overschoen is zeer flexibel dus hebben uw voeten voldoende bewegingsvrijheid tijdens het sporten. Daarnaast is de overschoen perfect isolerend, dit komt door de neopreen waar de schoen voornamelijk uit bestaat. U kunt de overschoen eenvoudig aan- en uittrekken dankzij de klittenbandsluiting. Wat deze overschoen zo bijzonder maakt is het lampje waar de Pearl Izumi overschoen over beschikt. Wanneer u op het lampje op de achterzijde van de overschoen druk, geeft het Pearl Izumi logo licht. U kunt kiezen tussen constant licht of knipperend licht.

Shimano overschoenen

Bij Gustav Sport heeft u de keuze uit vier soorten overschoenen van het merk Shimano. Ook hebt u de keuze uit zwart, wit en allerlei verschillende maten. De Shimano Tarmac overschoenen zijn zeer wind- en waterdicht. Hierdoor zijn deze overschoenen zeer geschikt voor gebruik bij koude weersomstandigheden. Daarnaast hebben de Shimano overschoenen een zeer mooi design. Waardoor ze bij bijna elke wieleroutfit passen. Tevens kunt u alle Shimano overschoenen eenvoudig aan- en uittrekken met de rits die aan de achterzijde van de overschoenen zitten.