Winkelwagen

Industriestraat 61 b, Tubbergen | 0546 62 41 05 (10:00 - 17:00)
Gustav Sport Logo
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen
  • Ruilen kan altijd tot 30 dagen

Racefietsen

No products found which match your selection.

Gustav Sport heeft een grote collectie racefietsen van Sensa in het assortiment. Sensa biedt kwaliteits fietsen die u volledig naar eigen wens samen kunt stellen. Naast deze custom made bikes heeft Sensa ook een aantal Special Deals voor u samengesteld. Deze Special Deals hebben onderdelen die goed op elkaar aansluiten. Hierdoor biedt Sensa u veel waar voor uw geld. Zeker in vergelijking met de concurrentie zijn Sensa fietsen erg laag geprijsd. Een aantal modellen zijn door verschillende vakbladen getest en als zeer goed uit de bus gekomen. Zeker de prijs/kwaliteitsverhouding van Sensa fietsen is een groot pluspunt. Helemaal wanneer u er voor kiest een eigen model op te laten bouwen. De prijzen zijn erg verschillend, dit komt door de kwaliteit en de mogelijkheden van de fiets. Wanneer u kiest voor een basic racefiets, dan heeft u een stuk minder mogelijkheden qua framemaat, type groep enzovoort. Daarnaast zijn de duurdere fietsen natuurlijk ook een stuk lichter van gewicht dan de goedkopere fietsen. Wanneer u kiest voor een andere type groep, dan verandert de prijs van de fiets ook meestal. Er zijn redelijk veel verschillende groepen, en elke groep heeft zijn eigen kwaliteiten.

Custom Made Fietsen

Wanneer u een Sensa model naar eigen wens op wilt laten bouwen, heeft u de keuze uit verschillende modellen. Zo zijn de Sensa Trentino, Toscana, Lombardia, Guilia en Romagna volledig na eigen wens op te bouwen. Het verschil zit daarbij vooral in de frames en het design. Wanneer u bijvoorbeeld een Sensa Trentino SL besteld heeft u als basis een Triple Butted frame. Dit frame is een aluminium frame, waarvan de buizen zijn uitgerekt. Dit betekent dat het frame erg licht en stijf is, wat uw prestaties ten goede komen. De Sensa Trentino SL Racefiets kunt u op laten bouwen met een Tiagra, 105 of Ultegra groepset van Shimano. Wanneer u een bepaalde groep uitkiest, wordt de fiets afgemonteerd met een volledige Shimano groepset. Dus wanneer u er voor kiest een Shimano Ultegra groep te laten monteren, zijn alle draaiende onderdelen van de Shimano Ultegra groep. Dit betekent dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd. Het verschil tussen Tiagra, 105 en Ultegra op een racefiets is te vinden in gewicht en prestaties. Een Ultegra groep is een van de betere groepen van Shimano en bieden u perfecte kwaliteit en fietscomfort. Deze groep is te leveren met een 2 of 3 kettingbladen voor. Het voordeel van 3 kettingbladen is dat u meerdere versnellingen heeft. Daarentegen is het gewicht van een 3 x 10 wel hoger. In de praktijk is vaak gebleken dat 2 x 10 versnellingen vaak genoeg is om aan uw wensen te voldoen. Wanneer u vooral van plan bent om in Nederland te blijven fietsen, is 2 x 10 versnellingen genoeg. Naast de versnellingen zijn andere onderdelen voor een Custom Made Trentino SL van essentieel belang. Zo kunt u naar eigen keuze een wielset uitkiezen. De wielsets voor de racefietsen verschillen vooral in gewicht en kwaliteit van lagers. Een goede upgrade voor de wielen zijn de Mavic Aksium wielen. Deze wielen zijn net iets lichter dan de standaard Supra wielen en hebben iets meer stijfheid. Hierdoor heeft u net iets meer controle over de fiets. Naast de uitgebreide selectie van onderdelen, kunt u er ook voor kiezen om het basismodel van een Custom Made Racefiets te bestellen. Deze fietsen zijn vaak voorzien van een Shimano Tiagra Groepset, Supra Wielen en een Carbon voorvork.

Special Deal Racefietsen van Sensa

De Special Deals van Sensa zijn modellen die specifiek zijn ontworpen voor de veeleisende wielrenner, die geen budget hebben voor een custom made. Het voordeel hiervan is dat de onderdelen perfect op elkaar aansluiten en er goed is nagedacht over de samenstelling van de fiets. Een van de Special Deals is de Sensa Romagna. Deze Sensa Romagna is een veelgeprezen model door verschillende vakbladen. De gemonteerde 105 groep is uitermate geschikt voor de actieve fietser. Veel mensen associƫren fietsen onder de 1000 euro met beginnersmodellen, maar dat is deze Sensa Romagna zeker niet. Door de combinatie van de onderdelen en het frame is de racefiets geschikt als fiets waar u regelmatig een toertocht op kunt maken. Natuurlijk is er verschil tussen deze Sensa Romagna en een Sensa Giulia, maar wat betreft degelijkheid doet de Romagna niets onder voor zijn grotere broer. Het prijsverschil tussen de Giulia en Romagna zit vooral in het gewicht. Dit verschil is vooral van belang wanneer u van plan bent om aan verschillende wedstrijden mee te gaan doen.

Racefiets kopen via internet?

Natuurlijk begrijpen wij dat een racefiets kopen via internet erg lastig is. Gustav Sport biedt u de mogelijkheid om uw fiets te bestellen via internet waarna u de fiets op kunt halen in onze fysieke shop in Tubbergen. De fietsen kunnen daar op aanvraag rijklaar worden gemaakt door onze medewerkers. Ook accessoires kunnen desgevraagd door onze medewerkers gemonteerd worden. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om de fiets na bestelling te versturen en thuis te ontvangen. Voor vragen over een specifiek model of algemene vragen kunt u ons maandag t/m zaterdag bellen (0546-623341). Ook zijn wij per mail bereikbaar (info@gustavsport.nl), welke normaal gesproken binnen een werkdag beantwoord wordt. Onze werknemers hebben veel kennis over de racefietsen, en kunnen u dus perfect helpen om de juiste fiets kiezen. Alle fietsen die wij verkopen zijn van een super hoge kwaliteit, en hebben tevens een zeer lange levensduur. Naast de racefietsen hebben wij natuurlijk ook nog allerlei andere producten te koop. Zo kunt u ook fietskleding, accessoires, mountainbikes enzovoort kopen.